Wie Is Delvorm

Wie is nu eigenlijk Delvorm?

Delvorm is een grafisch ontwerpbureau dat in januari 2003 is opgericht. Na Ervaring opgedaan te hebben bij gerenommeerde BNO ontwerpbureau's, was het tijd om zelf het ruime sop te zoeken. Vanuit het werken op de zolderkamer is delvorm uitgegroeid naar een gespecialiseerd bedrijf in grafische, ruimtelijke en digitale vormgeving en staat onder leiding van Torval van den Hoogen. Naast het verzorgen van communicatie-uitingen voor bedrijven en instellingen, regelt delvorm ook het drukwerk, beletteringen of onderhouden van websites.


KCA Logo_contouren_def

Kids College Apeldoorn

Naast het begeleiden van stagiaires op locatie in Almere, Geven we ook jaarlijks les aan jonge leerlingen die twijfelen over een vervolgopleiding. Bij Kids College Apeldoorn (een speciale weekendschool) krijgen de leerlingen 24 weken lang les in verschillende beroepen, waaronder ook grafisch vormgeven, zodat ze op deze manier een beeld kunnen vormen in hetgeen ze eventueel wel of iet leuk vinden.

Skills Heroes

Tevens jureren we alweer een aantal jaar bij Skills Heroes, dat zijn vakwedstrijden voor het MBO. Tijdens een voorronde op de eigen school, kwalificatiewedstrijden op diverse mbo-instellingen in heel Nederland en tot slot tijdens de nationale finales, strijden deelnemers om in hun vakgebied de beste van Nederland te worden.
SH_logo_M
logo